Nascholing voor mediators

Intervisie
Oefendag

Master Mediators helpt je bij nascholing

Intervisie;
Oefendag;

Intervisie

Hoe fijn is het om samen met andere mediators te sparren over een (lastige) casus en elkaar daarin te kunnen coachen! Tijdens intervisiebijeenkomsten, die naast verplicht, ook erg waardevol zijn bieden wij daarvoor in een veilige setting ruimte. Door hantering van verschillende intervisiemethoden bieden wij je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in het mooie vak van mediator. Deze bijeenkomsten worden begeleid door ervaren trainers.

Oefendag

Wil je je kennis opfrissen, meer ervaring opdoen of je voorbereiden op het (live) assessment? Dan is de oefendag een goede investering.

Tijdens deze oefendag oefenen we in een kleine groep (4-6 personen), na een korte opfriscursus, praktijkgericht aan de hand van een leerdoel of een casus die een cursist inbrengt. Wij geven praktische tips en trics om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan jouw specifieke leerdoelen.

Aan het einde van de oefendag heb je inzicht in jouw mediationvaardigheden, heb je handreikingen gekregen op welke wijze deze verder te ontwikkelen en weet je waar jouw kracht ligt.

Meer weten over hulp bij registratie MfN?

Master Mediators ondersteunt je ook bij het registreren MfN. Klik hier voor meer informatie

Tarieven voor nascholing

  • Intervisie: €35 per keer
  • Oefendag: €200

Tarieven zijn excl. BTW

Stel een vraag

0541 – 216 610
info@mastermediators.nl
Stuur een Whatsapp
Jouw trainingslocatie

Meer informatie over de mogelijkheden?

Maike helpt je graag verder

Scroll naar boven