Opleiding basis mediation: een leerzame stap naar conflictbemiddeling

Als je op zoek bent naar een opleiding tot mediator, conflict specialist of familiemediator, dan ben je bij Master Mediators aan het juiste adres. Hier krijg je de kans om je vaardigheden op het gebied van mediation en conflictbemiddeling verder te ontwikkelen en een waardevolle professional te worden.

Wat houdt een cursus mediation in?

Een cursus mediation biedt je een uitgebreide training in het begeleiden en oplossen van conflicten tussen twee partijen. Deze intensieve opleiding stelt je in staat om als neutrale derde partij op te treden en mensen te helpen om tot een duurzame oplossing te komen. Bij Master Mediators geloven we sterk in de kracht van communicatie en willen we onze studenten de nodige tools en technieken geven om effectief conflicten op te lossen.

De voordelen van een cursus mediator

Het volgen van een cursus mediator heeft vele voordelen. Allereerst leer je waardevolle vaardigheden op het gebied van communicatie en onderhandeling. Je leert hoe je constructieve gesprekken kunt voeren en hoe je partijen kunt begeleiden naar een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Daarnaast vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Mediation is een groeiend vakgebied, en met een erkende opleiding kun je veel verschillende carrièremogelijkheden verkennen.

Verschillende soorten mediation cursussen

Bij Master Mediators bieden we verschillende soorten mediation cursussen aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou past. Zo hebben we een basis opleiding mediation, waarin de basisprincipes van mediation worden behandeld en je leert hoe je conflicten effectief kunt oplossen. Daarnaast bieden we ook gespecialiseerde cursussen aan, zoals de 2 daagse opleiding tot  conflict specialist  en  de gespecialiseerde opleiding familiemediation. Deze focusgebieden stellen je in staat om je vaardigheden verder te verdiepen en je te specialiseren in een specifiek vakgebied.

Ontdek onze opleidingen

Master Mediators heeft een uitgebreid aanbod in opleidingen en trainingen voor mediators. Van de basisopleiding tot nascholing en hulp bij registratie.

Waarom kiezen voor Master Mediators?

Master Mediators onderscheidt zich door zijn professionele aanpak en uitgebreide ervaring in het vakgebied. Onze trainers zijn experts op het gebied van mediation en conflictbemiddeling en hebben jarenlange praktijkervaring. Ze delen graag hun kennis en expertise met jou, zodat je optimaal kunt groeien als mediator. Bovendien bieden wij persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de hele opleiding, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Een cursus mediation bij Master Mediators is de perfecte stap om je carrière binnen dit vakgebied naar een hoger niveau te tillen. Je leert waardevolle vaardigheden en krijgt de kans om je te specialiseren in conflict specialisatie, familiemediation of een algemene mediation opleiding. Met onze professionele begeleiding en uitgebreide ervaring ben je verzekerd van een hoogwaardige opleiding waarmee je klaar bent om mensen te helpen bij het oplossen van hun conflicten.

Scroll naar boven