Hulp bij registratie MfN

Training theorie examen
2-daagse video-assesmenttraining
Video opnemen (persoonlijk)

Master Mediators helpt je bij de MfN registratie

Training theorie-examen;
2-daagse video-assesmenttraining;
Video opnemen (persoonlijk)

Training theorie examen

Heb je de basisopleiding mediator gevolgd en wil je MfN registermediator worden? Dan dien je naast een assessment (vaardighedentoets) ook nog een theorie-examen te doen.

Ga voorbereid jouw theorie examen in

Wil je goed voorbereid het theorie-examen ingaan of heb je iets meer ondersteuning nodig? Dan is onze training voor het theorie-examen een goede keuze!

Wij nemen je mee in wat je moet leren en welke onderwerpen van belang zijn om te beheersen. Uiteraard worden de onderwerpen gekoppeld aan voorbeelden uit de praktijk, zodat deze begrijpelijker zijn en nog beter kunnen worden onthouden! Deze training wordt meerdere ochtenden per jaar gegeven en is voor onze cursisten die deze training binnen een jaar na afronding van de basisopleiding mediator volgen, gratis!

2-daagse videoassessmenttraining

Wil je MfN registermediator worden, heb je de basisopleiding mediator gevolgd en het theorie-examen gehaald? Dan rest nog het assessment (vaardighedentoets).

Het assessment kun je live doen of je kunt een video inzenden.  

In deze training in een kleine groep (4-6 personen) krijg je een optimale voorbereiding en begeleiding op het assessment. Eerst zullen de belangrijkste interventies en technieken weer kort worden behandeld, waarna er ruimte is om, rekening houdend met de geldende competenties en eindtermen, een video op te nemen die kan dienen als reflectie of om in te sturen bij Intop (het examenbureau van de MfN).  

Video opnemen (persoonlijk)

Als je MfN geregistreerd mediator wilt worden, dien je naast een theorie-examen ook een assessment te doen (vaardighedentoets). Dit kan onder andere door het inzenden van een video.

Naast de 2-daagse videoassessmenttraining bieden wij jou de mogelijkheid om persoonlijk, met een docent en twee acteurs, in een halve dag enkele video’s bij ons op te nemen met professionele apparatuur waarvan er mogelijk één kan worden ingezonden. De focus ligt bij jouw persoonlijke leerpunten en de competenties die worden vereist. Aan het eind van de training volgt een persoonlijk advies. Zo weet jij precies waar je staat!

Tarieven voor nascholing

  • Training theorie examen: €90,-
  • 2-daagse vid.ass.training: €900,-
  • Video opnemen: €750,-

Tarieven zijn excl. BTW

Stel een vraag

0541 – 216 610
info@mastermediators.nl
Stuur een Whatsapp
Jouw trainingslocatie

Meer informatie over de mogelijkheden?

Maike helpt je graag verder

Scroll naar boven